Yılbaşı için DIY Projeleri / DIY Ideas for Christmas

Yeni yıla ne kaldı şurada, 10 gün! Bu diy'leri hemen yapılacaklar listenizin (eğer öyle bir şey tutuyorsanız!) en tepesine yazın ve yeni yıla çelenksiz girmeyin.. Artık marketlerde dahil bulabileceğiniz klişe modellerden vazgeçin ve aşağıdakileri deneyin:
How many days are left to Christmas or New Year? Not many I think.. So put these diy ideas to top of your "to do lists" (if there is any!):


Demek ki ağaç süsleri bir tek ağacı süslemek için kullanılmıyormuş :D Klasik kırmızı & yeşil süslemeleri de kullanabilirsiniz, favori renklerinizi de seçebilirsiniz :)
Christmas ornaments are not just for trees :D You can do this one with classic Christmas colours (red & green) or do it in your own style and in your colours :)

 
Ne yapacağınızı bilmediğiniz hediye kutularını kullanabilirsiniz, boş kutuları kendiniz ambalajlayıp bir araya getirerek bu alternatif yılbaşı çelenginin bir benzerini de yapabilirsiniz :) Tepesine kocamaan bir fiyongu unutmayın ;)
Another place to use your gift boxes or little empty boxes.. You can cover those boxes with Christmas themed gift papers and put them together :) Don't forget the huge bow on top!

Ve hamarat kızların çelengi böyle olur! Çeşit çeşit örgü yumaklarından yapabilirsiniz.
Yanılmıyorsam bir Starbucks yaratıcılığı ürünü bu :)
This one is for quite deft girls ;) If I'm not wrong this one was a Starbucks project..
All you need is many thread balls :)

Şu an aklıma geldi, akıllı bıdık okuyucularım bugüne kadar topladıkları kozalaklardan da bir çelenk yapabilir mesela, dimi?
It came to my mind right now; maybe you can do it with pine cones?

kaynak/ source: savvyhousekeeping, goodhousekeeping, tumblr

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM