Yeni Keşifler - Bakım / New in - Skin Care

Makyaj alışverişine son verince bakım ürünlerine sarmış olabilirim evet :) Şşşt, siz yine de çaktırmayın ;)
As I stopped make-up products I started to buy skin care products :) 


İlk ürün Bath&Body Works'ten vanilyalı vücut kremi. Noel için üretilmiş. Kokusu muhteşem! Yağlı bir vanilya kokusu var ve gerçekten çok çok iyi nemlendiriyor. Body Shop'un kötü kokan kenevirli kremiyle vedalaşabilirim demek bu :) 3 al 1 bedava'sı vardı stoklayabiliriim :D
First one is body cream from Bath&Body Works for Christmas. It smells amazing! And it also moisturizes well, which means I can say goodbye to Body Shop's hemp cream :)

Başka bir yılbaşı ürünü Lush'tan Snow Fairy duş jeli. Şeker pembesi ve sakız kokulu :) İçinde minicik simler de var aslında ama fotoğrafta gözükmüyor. Sevdim, yılbaşı zamanlarında alabilirim tekrar.
Another Christmas product from Lush. Candy floss pink and bubblegum scented shower gel :) It has tiny shimmer inside. Liked it, I can buy it again at next Christmas.

Neutrogena'nın pembe greyfurtlu peeling'i bitmek üzere o yüzden biraz da Bath&Body Works'teki görevlinin ısrarıyla aldım. Narenciye aromalı, ferahlatıcı peeling. Faydasını gördüm, sevdim ama fiyatı etkilerinin yanında yüksek sayılabilir 39 tl. Loreal'in peelinglerini merak ediyorum şimdi de :)
I finished my Neutrogena pink grapefruit peeling, so I bought this citrus-scented refreshing peeling from Bath&Body Works. I'm also satisfied with it :) But I'm curious about Loreal's peelings..

Son keşfim de tırnak çevresi için olan peeling. Çok memnunum! Ama sonuç olarak tırnak yüzeyine de geldiği için sonrasında elleri iyi nemlendirmek çok çok önemli..
Last one: Nail scrub. I really love it, but you must moisturize well your nails afterwards..

Sizin son zamanlarda keşifleriniz oldu mu bakalım?
So did you test any new products?

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM