Flashback

 Bugün flashback yapıyorum ve taa o güne 2010 yılının son gecesine dönüyorum. Tüm yaptıklarımız hala aklımda, sanki üstünden kopkoca bir yıl geçmemiş gibi.. Eh o zamanlar bir blogger değilim "ne giydim" fotoğrafı yok haliyle ama üstümde siyah bir t-shirt, altın rengi kaplamalı kot ve siyah, arkası altın yazılı bir hırka var. Kolyem yine altın rengi.. Metalik kot tanıdık geldi değil mi? Gördüğünüz gibi trendler hep benim başımın altından çıkıyor!
Today I'm going to back to the last day of 2010. All things that we done is still in my mind like it hasn't been a year..At those times I wasn't a blogger yet, so I don't have any "what I wore" photos but I can remember what wore: A black t-shirt, golden coated jeans and black-gold cardigan. My necklace is golden too..
Metallic jeans are pretty memorable, aren't they? As you see I set the trends!

Bakalım 2012'ye girerken üstümde neler olacak ve hangi trendi sizin başınıza dolayacağım ;) Öyleyse söyleyin bakalım 2012 yılında neler trend olsun isterdiniz? :)
What I'm going to wear "that day" and what you are going to wear in 2012, is a mystery ;) But tell me now what you like to see as trends in new year? :)

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM