Herkesi Mutlu Edecek Hediyeler / Christmas Gift Guide

Hediye işini son dakikaya bırakanlardan oldum ben hep, yeni yıla girmeden 12 gün önce hediye seçmek demek büyük gelişme aslında benim için :D Bu sene sevdikleri için onları gerçekten mutlu edecek zamansız ve keyifli hediyeler almak isteyenler için geliyor:
This time I prepared a Christmas gift guide, full of enjoyable gifts that are going to make your lovelies really happy:

Mesela Urbanears kulaklıklar:
Sonsuz renk seçeneğiyle müzik-sever arkadaşınızı/eşinizi/dostunuzu mutlu edebilirsiniz! Tek yapmanız gereken en sevdiği rengi öğrenmek :)
For example colourful Urbanears headphones:
Show me a person who don't like music! All you need is to learn your friend's favourite colour :)


Başka bir müziksel hediye. Son kez Amy Winehouse'un o muhteşem sesinden farklı şarkılar dinlemek isteyenler için.. Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Rihanna ve Tony Bennett'in son albümleri de benim şahsi önerim :)
Another musical gift idea. Amy Winehouse's new and last album.. I can also advice you Coldplay's, RHCP's, Rihanna's and Tony Bennett's neww albums :)



Yine çok renkli bir seçenek:
Tam anlamıyla "zamansız" bir hediye. Nixon'un kendi sitesine de göz atmanızı öneririm..
One more totally colourful gift idea:
Nixon watches. Models and colours aren't limited, check their own site..

390381_2827126725636_1483104836_33014095_1216337534_n_large
Teknoloji delisi arkadaşım için bana bir fikir verin'ciler iyi dinlesin ;) Araba şekillisinden tutun da legodan yapılmışına kadar çeşit çeşit usb tasarımları var, bir tane bulun, arkadaşınızla çektirdiğiniz fotoğrafları yükleyin içine; sürpriiizz!
For technology-holics choose an usb design, you can find everything from a car to lego brick. Than fill that usb with the photos that you both are in, surpriiise!

Ne olursa olsun, kitap hala en güzel hediyelerden biridir - doğru seçerseniz!
Books are still one of the best gifts - if you choose well!
 
Mesela arkadaşınızın en sevdiği moda evinin geçmişi hakkında bir kitap ya da genel olarak ilgiliyse moda tarihi hakkında bir kitap, moda tasarımı / illüstrasyonu / aksesuar tasarımı gibi sonsuz seçeniğinizin olduğunu unutmayın!
You can choose a book from your friend's favourite fashion house or..

 
 Ya da mesela fotoğrafçılıkla ilgili bir arkadaşınız Polaroid Book'un hayalini kuruyor olabilir.. Tüm sanatsal alanlar için (mimarlık, resim, müzik, hatta yemek!) Taschen eşsiz bir kaynak. Bir de hediyeyi aldığınız kişi arşivleme olayından zevk alıyorsa onun kalbine giden yolu buldunuz :)
.. a book about his/her special interest. e.g. Polaroid Book from Taschen. Taschen is an amazing source to find such books ;)

" Bu fikirlerin hiçbiri benim işime yaramaz :( " diyorsanız blogda bir süre önce tanıttığım fredflare.com ve poketo.com sitelerine göz atabilirsiniz. Türkiye'de yaşıyorsanız Bun Design, Karınca Design ve buldumbuldum.com'u liste başına ekleyin..
If these ideas aren't enough, you can also check fredflare.com and poketo.com that I introduced you before.

Eğer bu yazıyı bana hediye almak için okuyan varsa (ne ego varmış bende de arkadaş!) kopya çekebilirsiniz ama özel wishlist'imi yakın zamanda tamamlıyorum ;)
If you're reading this post to buy me a gift, my wishlist is coming :P

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM