Spring Nail Polishes

İlkbahar sezonunun heyecanına kapılmaya başladım sanırım.. Üç büyük markanın ilkbahar koleksiyonları o kadar güzel gözüküyor ki sizin de kayıtsız kalamayacağınıza eminim :) 
I'm getting into the spring excitement more and more.. The spring collections of three famous brands looks so pretty, I'm sure that you can't resist :)

OPI Hollanda'dan ilham olarak bu koleksiyonu hazırlamış ilkbahar için. Hollanda'nın kesinlikle çok ilgi çekici bir ülke olduğunu düşünüyorum, bir de renkler oldukça güzel gözüküyor. Do You 'ear About Van Gogh, I Don't Give a Rotterdam, Vampsterdam gibi göndermeli isimleri de cabası :)
First one is OPI's Holland inspired collection. In my opinion Holland is an interesting land and the colours looks interesting & lovely too. The names like Do You 'ear About Van Gogh, I Don't Give a Rotterdam and Vampsterdam are also fun :)

 
Sırada Essie var. Koleksiyonun öne çıkan rengi Navigate Her, fıstık yeşili. Koleksiyonun geri kalanı eşi benzeri bulunmayan renklerden oluşmasa da ilkbahar ruhunu yansıtıyor..
The next one is Essie. That pistacio colour, Navigate Her is the star of collection, other tones can easily found, however it's so clear that this is a spring collection.

Image and video hosting by TinyPic
En çok beğendiğimi en sona sakladım! Size daha önce tanıttığım Açlık Oyunları serisini hatırlarsınız, bu koleksiyonda da tamamen Açlık Oyunları'ndan esinlenilmiş. Yukarıdaki fotoğrafta hangi renklerin nelerden ilham alınarak yaratıldığı yazılmış. Bana kalsa hepsi benim olsun isterim :) İlle de bir seçim yapmam lazımsa We Could Runaway, Cinna-mon, Fire in Flight, Heat of the Moment bir de Flaming Gems benim olsun yeter :D
Kitapları okumayanların bile Flaming Gems'e ekstra bir ilgi göstereceğini hisseder gibiyim bir yandan da..
I save my favourite one to the end! You may remember the Hunger Games trilogy that I introduced you before. This collection is inspired by that books, which I loved. I would love to get all the colours but if you forced me to pick few of them, I would pick We Could Runaway, Cinna-mon, Fire in Flight, Heat of the Moment and Flaming Gems :D 

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM