Dişi Mad Hatter: Effie Trinket

Açlık Oyunları serisini nasıl bir çırpıda ve severek okuduğumu şurada anlatmıştım.. En sonunda bir kitabın daha filmi tarafından katledilişini seyredeceğim gün gelmişti ki, işler pek öyle olmadı :) Filmi bence kendi gözlerinizle görün diyip yeni stil ikonumuzla tanışma faslına geçiyorum:
I already told you that how much loved The Hunger Games here.. Finally was going to watch how they ruined the real story, which happened not so :) I prefer not to kill your curiousity, I'm just going to introduce you a new style icon:

Effie Trinket
Alice in Wonderland'deki Mad Hatter'ın (Johnny Deep) dişi versiyonu olsa bu kadar olurdu dedirtti bana.. Aynı sıradışılık, aynı farklılıktaki makyaj. Gördüğünüz gibi kendisi trendleri de takip etmiş, topuklular içinde giydiği soket çoraplar mesela :D
Isn't she very much like Mad Hatter from Alice in Wonderland? As you see she follow the trends too, she wears socks in heels :D

Kostümleri, makyajı üstünde uzunca düşünülmüş bir kararkter olmuş kesinlikle! Makyajın tamamının yapılması 2,5 saat alıyormuş. Kostümlerinde doğadan bolca ilham alınmış (üstte bolca çiçekli görüyoruz mesela).
Her costumes aren't accidental choices.. We saw a well-thought character! Doing her make-up took 2,5 hours and her costumes & style is inspired by nature (as you see above, lots of flowers).

Çoktan kendisi için sahte "Vogue - Panem Edition" kapağıda yer verilmiş :) Moda dünyasına ilham olma meselesi burada bitmiyor tabi, Effie Trinket adına sayısız Polyvore kombini de hazırlanmış.. Filmindeki önemli sözleri Tumblr ortamında durmadan paylaşılıyor. Ve son birkaç gündür Weheartit.com'da Açlık Oyunları çılgınlığı yaşanıyor! Elizabeth Banks'i bu inanılmaz dönüşüm için tebrik etmek de şart tabi :)
-
Already her fans made a fake "Vogue - Panem Edition" and she's on the cover for sure :) She's not the only inspiration for fake Vogue, there is also many Polyvore sets inspired by her.. Her quotes are everywhere - especially on Tumblr. And last of all everybody is crazy about Hunger Games now! And we should congrate Elizabeth Banks for this transformation :)

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM