Model Files: Didem Soydan

Uzun zamandır defilelerde sıkça gözümüze çarpan modelleri tanıtmıyordum. Bugünse IFW boyunca gözüme hemen her defilede çarpan bir Türk modelle devam etmek istedim, eminim hepiniz onun adını duymuşsunuzdur :)
 Today I want to introduce a new Turkish top model (in my opinion) who we saw a lot at IFW and admired..


- 27 yaşında. / 27 years old.
- Türk. / Turkish.
- Diesel mağazasında çalışırken ünlü tasarımcı Ümit Ünal tarafından keşfedilmiş.
-She is discovered by a well-know Turkish designer Umit Unal, while she was working at a Diesel store.
- 1.76 boyunda. / Height: 1.76 m.
- Ölçüleri: 83-60-90.
- Measurements: 83-60-90.
 - Okumak hala en büyük tutkularından biriymiş.
- One of her passions is reading - a lot.
- Aslında dansçı olmak istiyormuş.
- She actually wanted to be a dancer.
- 4 tane dövmesi var. (Omzundaki en bilinen dövmesi Amazon kadınlarının kalkanlarından ilham alınarak kendisi için özel tasarlanmış.)
- She 4 tattoos. (Her most known tattoo on her shoulder is designed for her specially, inspired by Amazon women's shields.)
- Güzellik sırrı: Makyajını çıkartırken kayısı yağı ve acıbadem kremi kullanması. Ayrıca yüzünü her gün maden suyuyla yıkaması.
- Her beauty tip: She removes her make-up with apricot oil and bitter almond cream. And she washes her face with mineral water everyday.
- Favori filmi: Bernardo Bertolucci'den Çölde Çay.
- Favourite film: Bernardo Bertolucci -  The Sheltering Sky.
- Beğendiği tasarımcılar / Designers she like: Umit Unal, Hakan Yıldırım,Alexander McQueen, John Galliano, Yohji Yamamato, Damir Doma, Boris Bidjan Saberi.
- Onu Arzu Kaprol, Simay Bülbül, Özgür Masur, Bahar Korçan, Özlem Kaya, Selim Baklacı, Ümit Ünal, Hakan Yıldırım defilelerinde; Topshop, Mavi, Beymen, Mango, Stefanel, Colins reklam kampanyalarında ve Hüseyin Çağlayan'ın video projesinde gördük..
- We saw her at Arzu Kaprol, Simay Bülbül, Özgür Masur, Bahar Korçan, Özlem Kaya, Selim Baklacı, Ümit Ünal, Hakan Yıldırım runway shows; Topshop, Mavi, Beymen, Mango, Stefanel, Colins ad campaigns and at Huseyin Caglayan's video project..

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM