Eternal Sunshine of Spotless Mind

Upuzun ismiyle ünlü filmlerden biri :) 2004 yapımı, yanılmıyorsam ben de 2006 - 7 yılında seyretmiştim. İlk seyrettiğim günden beri favori filmimdir. Daha sonra Kate Winslet'ın filmlerine kafayı taktıysam yine bu film yüzündendir :D Geçtiğimiz günlerde madem bu film en en sevdiğim, tekrar izleyeyim dedim.. 
A film which is also famous with its long name :) It produced in 2004 and I watched it in 2006 or 7. It's my favourite film since the day I watched it. Afterwards I became a fan of Kate Winslet too :D Few days ago I thought that if this is my favourite film, maybe I should watch it again..

Eğer izlemediyseniz diye açıklıyorum iki sevgilinin mutlu olmadıkları için zihinlerinden birbirlerini sildirmeleri ama daha sonrasında birbirlerini hatırlamaya çalışıp yeniden aşık olmaları.
Zihinden anıları sildirme kısmıyla biraz bilim - kurgu, fazlasıyla dokunaklı ve romantik ama kesinlikle klasik değil :)
It is about a couple who erase each other from their minds because they weren't happy but after a while they meet again, fall in love and remember each other.
A bit science-fiction with the part of erasing memories, very emotional and romantic but absolutely not a classic story :)

Seyredenler için söylüyorum:
İşte en sevdiğim kısmı. Joey'in hafıza silme işlemi sırasında Clementine'i sildirmemek için direnirken onu çocukluk anılarına sakladığı sahne.
For the ones who watched it before:
My favourite scene is the one, in which Joey tries to hide Clementine to his childhood memories while Laguna team was trying to erase Clementine from his mind.

Sevdiğim detaylardan biri daha: Clementine'in rengarenk saçları :)
Another detail to love: Clementine's colourful hair :)

Alıntılamak istediğim bir sürü söz varsa aslında, bir yazıya sığmayacak kadar..
Mutlaka izleyin diyip bir alıntıyla bu yazıyı da kapatıyorum :)
"Birini aklınızdan çıkartabilirsiniz ama kalbinizden silmeniz bambaşka bir hikayedir."
I could make many quotations but I'll end this post with only one..
Don't forget to watch it :)
"You can erase someone from your mind but getting them out of your heart is another story."

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM