La Roche-Posay Hydreane Legere

La Roche - Posay Hydreane ister kuru ister normal - karma cildinizi neme doyurmak için tasarlanmış. İçerdiği La Roche - Posay termal suyu ve hidrolipidlerle cildi nemlendirir ve suya doyurur denmiş..
La Roche - Posay Hydreane is designed to moisturize all skin types (dry, normal - mixed) well. They said that La Roche - Posay termal spring water and hydrolipids bring your moisture.


Ben karma ciltli biri olarak Hydreane Legere'i denedim (cildiniz kuruysa sizin için uygun olan Hydreane Riche). Öyle çok bir nemlendirici geçmişim olmasa da sevdim :) Öncelikle çok çabuk emiliyor, cildimi daha yumuşak yapıyor ve makyaj yapmam için daha pürüzsüz bir zemin hazırlıyor.. Bu bitince almaya devam edicem!
I tried Hydreane Legere and my skin type is mixed (if your's dry then Hydreane Riche is for you). Even I don't have any moisturizer history I liked this one :) First of all it has been absorpt easily, makes my skin softer and leaves a better base to make - up.. When I finish this one, I'll keep buying it!
-Paraben içermez / Paraben free-

Ayrıca 29 Şubat'a kadar yetkili satış noktalarında 40 ml'lik boyu 29,9 yerine 19,9 tl. Normal - karma ciltler için olanını gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim ;)
I can advice this one for normal - mixed skins without hesitation ;)

*Bu ürün tanıtım amaçlı olarak gönderilmiştir, yazdıklarım şahsi görüşlerimdir.

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM