Müzik Köşesi / Listen Now: Natalia Kills

Bugün herhangi bir indie grup yok :( Yine yakın zamanda pop kültürle beraber yıldızının parlayacağından emin olduğum, belki birkaçınızın daha önce duymuş olabileceği Natalia Kills..
Today I'm not writing about any indie band :( Our guest Natalia Kills is capable of being famous in any minute with the help of pop culture.. You may heard about her..

Sıradışı saç modelleri ve egzantrik giyim tarzı onu Lady Gaga'nın yeni versiyonu gibi düşünmenize sebep olmasın, bence daha kalıplı bir tarzı var. Saç rengi hep siyah, her zaman makyajı eyelinerlı gözler ve dikkat çekici renklerde ruj, giydikleri farklı parçalar -biraz retro, biraz asi, biraz fetiş- ve yine siyah ağırlıklı.
Her style is extraordinary but not in a Lady Gaga way, I think Natalia's style is more stable. Her hair is always black, her make-up consists of black eyeliner and bright lipsticks, her clothes are a bit retro, rebellious and  fetish and again mostly black.

Bir de Tumblr hesabı var, Instagram'dan ve çekimlerden fotoğraflarının bazılarını yüklemiş:
She also has Tumblr account, she posts her Instagram photos and some photo-shoot scenes:
 Mesela will.i.am'la yaptığı düet Free'de tüm parasını alışverişte harcadığını ve Vogue'u giyemeceğine göre almayacağını söylüyor. Bu şarkıyı gerçekten de parasız olduğu günlerde yazmış.. İçimizden biriii!
At her duet Free -with will.i.am- she sings about she spend her whole money while shopping and she doesn't buy Vogue because she can't wear it.. She is one usss!

Bana kalırsa tüm şarkılarını dinleyin ama en sevdiklerim "Free", "Mirrors", "Zombie", "Activate My Heart" ve "Kill My Boyfriend" :)
I would advise you to listen her all songs but there is my favourites: "Free", "Mirrors", "Zombie", "Activate My Heart" and "Kill My Boyfriend" :)

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM