Sephora Kapatıcılar / Sephora Concealers

Yarım yüzyıldır buralara hiçbir kozmetik swatch postu uğramamıştı.. Sephora indirimi sağolsun, tek aldığım ürün bunlar. Sephora'nın kapatıcıları fiyatlarına göre çok kaliteli.. Daha önce şu ürününü göstermiş ve ortalama demiştim ama eklemem lazım ki sabah 7'den akşam 7'ye kadar dayanıyor! Ne yazık ki ten rengi bölümü bitti :(
Since a long time I wasn't writing any make-up swatch posts.. Thanks to Sephora sale, I'm back :) I really like Sephora's concealers because they cover up well and last long..

 Cilt rengimle tam uyumlu bir ürün bulamayınca en açık pembeyi ve sarıyı aldım, karıştırarak kullanmak için :)
I bought the fairest pink and yellow, to mix and use :)


 Pembe alt tonlu olan kapatıcı. İkinci fotoğraf dağıtılmış hali.. Ciltle gayet iyi bütünleşiyor, bu bakımdan çok sevdim!
First the pink one.. As you see it can't be seen :D (in a good way, I mean)


Bu da sarı tonlu olan, gördüğünüz gibi bu sefer pembe bana daha uygun çıktı, hayret :D Sarı tonlu kapatıcıları göz altı morluklarını kapatmada kullanabilirsiniz ama..
And the yellow one, which didn't fit me so much but you can use yellow concealers to cover up your purplenesses under your eyes..

Bir de ekleme: Bu ürünler "highlighter" yani aydınlatıcı olarak geçiyor, çünkü içlerinde çok çok az minik simler var.. Ama kesinlikle rahatsız edici değil, günlük kullanıma uygun.
And addition: There is really tiny sparkles in it but it doesn't disturb because they are rare, so it's suitable for daily use.

İndirimde tanesi 5 tl, gayet uygun! Başka tonları da var, bence koşarak gidip alın :)
It's price was really acceptable, I advice to you to get one :)

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM