REST - Golden Globe

Eh "Best" listem var da "Rest"i eksik kalır mı :) Alın bu da gecenin "Kimler gölgede kaldı?" listesi..
As I already have a "Best" list, there will be some "Rest" which is here..

Şeker paketi gibi olmuş Natalie Portman :) Ne yazık ki bu seçimi anca küçük kızların favorisi olur, bizim değil!
Natalie Portman looks like a candy packacing which can be only loved by little girls, not us!
Elbise / Dress: Lanvin

Justin Timberlake'i kaptı, evlilik hayatı da yakın ya hemeen düğün moduna girdi Jessica Biel. Bu saçlarını hiç beğenmiyorum zaten, benden bir olmamış da sana gelsin..
Jessica Biel already got in to the wedding mood, as she engaged with Justin Timberlake. I didn't like the darker shade of her hair..

Zooey Deschanel'in içine başka birimi kaçtı? Aslında elbise güzel ama kesinlikle ve kesinlikle ondan bekleyebileceğim bir seçim değildi :(
I think Zooey Deschanel got into somebody else's body or dress? Actually it's a pretty good one but not expected from her & her style :(
Elbise / Dress: Prada
Clutch: Prada

Tam da Rooney Mara'nın stiline bayılmaya başlarken.. ne bir clutch var ne de bir takı! Bir şeyler çok eksik duruyor. Ama o ultra minik fiyonkları sevmedim mi? Hayır, bayıldım :)
While I was falling in love with her style.. any clutch, either any accessory! There is something missing, a lot. But still I liked those mini bows :)
Elbise / Dress: Nina Ricci

Burda neyin yanlış olduğunu söylememe gerek var mı? Korkunç bir saç modeli, mavi elbiseyle uysun diye yapılmış bir saç modeli! Elbiseyi 2 yaşındaki kızının seçtiğini söylemiş Sarah Michelle Gellar, belli oluyor zaten..
Should I mention what's wrong about this look? A horrible hair-do, matching blue eye make-up with dress! She told that her 2-year-old daughter picked this dress, which we can understand clearly..
Elbise / Dress: Monique Lhuillier

Aslında bir ihtimal günü kurtarabilecek bir elbise.. Ama Jessica Chastain, fazla kilolardan, babaanne işi saçlardan ve devasa inci küpelerden kaybediyor.
A dress which could save the day was spoiled with fats that Jessica Chastain probably get before "the day", hair-do and huge pearl earrings in grandma style.
Elbise / Dress: Givenchy Couture

Bu fotoğrafları görünce yılların Heidi'si yaşlanmış dedim. Hem Seal nerde? Aynı bir sahil partisine gider gibi giyinmiş.. 1 milyon dolar değerinde olduğu söylenen Lorraine Schwartz kolyesi plaj partisi havasında değil mi?
As I saw the photos I understand that Heidi is getting old. And where is Seal btw? She looks like she's going to a beach party, especially with that Lorraine Schwartz necklace which cost 1 million dollars.
Elbise / Dress: Calvin Klein

Elbise sıkıcı, kolye alakasız, saçlar yorumsuz. Freida Pinto'dan daha egzantrik beklentilerim vardı.
Boring dress, irrelevent necklace and her hair which I'm not going to comment on. I was expecting something unexpected from her.
Elbise / Dress: Prada
Kolye / Necklace: Chopard

Marchesa'nın ilkbahar - yaz koleksiyonunu zerre kadar beğenmemiştim.. O yüzden çok taraflı yaklaştım ama yine de Lea Michele taşıyamamış..
Marchesa's SS12 collection was a disaster, I think. There is no chance for me to love this look..
Elbise / Dress: Marchesa

Bu görünüme bayılan çok, sadece ben onlardan biri değilim.
Many people adored the dress, I'm not saying anything but I'm not one of those.
Elbise / Dress: Custom Gucci

Aslında bu liste uzar gider ama ben Madonna'yla kapanışı yapıyorum:
Actually I could write a book about what they wore but I'm ending this post with Madonna:

Oscarlar'da görüşürüüzz ;)
See you at Oscar's ;)

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM