Rimmel Lipsticks by Kate Moss

Rimmel London'ın Kate Moss ile işbirliği yaptığını ortaya şahane rujların çıktığından şurada bahsetmiştim. İşte bu rujlar Watsons mağazalarına geldi, elimi çabuk tutup üç rengini edindim..
I already told you about the collaboration of Rimmel London and Kate Moss there. Those lipsticks came to Turkey and I bought three of them..

Ambalajları cidden çok şık, mat siyah ve Kate Moss'un kırmızı imzası.
Their packages are really chic, matte black with a red signature of Kate.

İşte aldığım üç renk: 02, 03 ve 04.
These are the ones I got: 02, 03 and 04.

02: Epey canlı bir pembe. İş ruja gelince pembesiz yapamadığımı biliyorsunuz :) Favorilerimin arasına girmesi mümkün, çünkü sürer sürmez enerjik bir görünüm yarattı. It brightened up my face immediately, you know pink lips are still my favourites and this can be my "wear & ready to go".
03: Bugüne kadar sürdüğüm EN güzel nude ruj desem? Çok hafif kahveye kaçıyor ama sıcak tonlu ciltlerde muhteşem duracağına inancım tam. BEST nude lipstick I have ever tried. Tiny bit brown-y but it can work perfect with warm undertones.
04: Gotik, çok koyu bir mor-siyah. Almasam da olurdu ama sırf merak. Artık rujlarımın tonunu birkaç ton koyulaştırmak istediğimde kullanacağım :) Gothic, really dark purple-black. It wouldn't matter if I wouldn't buy this one but I got it just because of curiosity. still I will use it to darken the shades of lipsticks I apply :)

Genel olarak söylemem lazım nemlendirme özelliği çok çok iyi! Kalıcılıkları da epey başarılı, fiyatı uygun: 12.99 tl. Bitmeden beğendiğiniz renkleri edinmenizi öneriyorum!
Generally their moisturization are really really good! They are long-lasting and their prices are reasonable. I highly recommend you to go and buy few of them!

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM