Müzik Köşesi / Listen Now: Foster The People

Yeni haftadan önce şöyle bir güzel müzik ve moral deposu yapmaz lazım, dimi? :) Belki de gelecek hafta dilinize dolanacak şarkı bu yazıdadır, ne dersiniz?
Before the new week starts we need more energy and maybe some music? :) The song that you will croon next week long can be hidden in this post, who knows?

Foster The People 2009 yılında Los Angeles'ta kuruluş Amerikalı bir indie pop grubu. Şu yüzyılda kaç tane kaliteli müzik yapan erkek grubu kaldı ki zaten? Hazır bulmuşsunuz bir tane kaçırmayın..
Foster The People is an American indie pop band formed in L.A. in 2009. In these century how many proper boy bands left? Nearly none but this is the one of them which makes real music..

File:2011 MuchMusic Video Awards - Foster the People.jpg
Soldan sağa: Mark Foster (vokaller ondan), Mark Pontius ve Cubbie Fink.
From left to right: Mark Foster (vocals), Mark Pontius and Cubbie Fink.

Kuruluşlarının üstünden iki yıl geçmiş olsa da gerçek çıkışlarını bu sene yaptılar. Daha önceki senelerde herhangi bir albüm yapmadıkları ve genelde canlı performanslara ağırlık verdikleri için kendilerini anca 3 hafta önce keşfedebildim..
It has been 2 years since they formed but we heard them now because they released their first album this year and until now they focused on live performances..



Benim favori parçalarıma geçmeden önce minicik bir dilek: Bir ara Türkiye'ye de gelin olur mu? Ama lütfen Babylon'da falan çıkmayın, yaş sınırından giremiyorum hala, ağlarım bak.
Before my favourite songs I have a tiny wish: Please come to Turkey!

Ben onları Pumped Up Kicks'le tanıdım ama I Would Do Anything For You, Miss You ve Call It What You Want da çok sevdiklerimden.
I began to listening them with Pumped Up Kicks but I also love I Would Do Anything For You, Miss You and Call It What You Want very much.

İyi dinlemeler, mutlu pazarlar, bu keşiflerimin sonu gelmeyecek ;)
Have a nice sunday, have fun and just to make it clear: I'm going discover more people ;)

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM