Vienna City Tour

Bam diye Viyana yazılarına başlamadan önce biraz Viyana'ya karşı hislerimi anlatmamın açıklayacı olacağını düşündüm. Başta şunu belirteyim ki Viyana yazılarını yazmam için önce olup biteni biraz sindirmem gerekti; çünkü kısa süren bu minik ziyarete bir sürü şey sığdırmaya çalıştım ve döndüğümden beri Viyana gezisi aklıma geldiğinde geri dönmek istiyorum! Tahmin edersiniz ki çok sevdim :)
Before I directly start to post my Vienna trip, I thought that sharing my opinion about Vienna will be better. First I need to mention that I needed to wait a while before starting to write about Vienna because I did so many things and went so many places, now I must stop a while and look back; second everytime I think about Vienna, I want to get back to there! As you can guess I loved it a lot :)

Çünkü Almanya'nın düzeni ve huzuru var ama o soğukluğu yok.. Daha sanatsal ve yeniliğe sandığınızdan daha açık. Eski, klasik mimariye sahip binalara bakmaya; sanat tarihi müzelerini gezmeye ve o müzelerdeki eserlere hayran kalmaya doyamıyorsunuz ama..
Because there is same social order and comfort but Vienna is much warmer, more artistic and more open to the new stuff than you guess. I can't get enough of seeing those old, classic buildings & art museums and amazing pieces of art but..

..graffiti'ler de başka bir sanat dalı! Şehirde bir sürü legal graffiti sahası var.. En sık graffiti görebileceğiniz yerlerden biri Donau Nehri kıyısı :) Bunun dışında sokak aralarında bir sürü modern sanat galerisi yüzümü fazlasıyla güldürdü.
..there is also more modern way of art and express yourself: Graffiti's! In Vienna there is many legal graffiti areas and one of the most known is the sides of the River Donau :) Besides in cross streets I bumped into many modern art galeries which made me really happy.

Benim bunca cümleyle anlatmaya çalıştığıma iyi bir örnek: Çok eski ve sanat eseri kademesindeki binanın içindeki Viyana'nın ünlü H&M'i.. Ben yazarken gezerken aldığım kadar keyif alıcam, umarım Viyana'yı keşfetmek için hazırsınızdır ;)
A good example for all the stuff that tried to explain: A H&M store in a very old building with a high-value of art.. I'll enjoy writing about Vienna, hope you will enjoy reading about it ;)

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM