Shopping in Vienna

Moda blogu okuyucularının en çok ilgisini çeken bölüme geldik! Viyana'da alışveriş yapmak için en iyi adresler, minik tavsiyeler postumu yazmayı günlerdir erteliyordum ki fotoğrafları görünce yeniden bir istek geldi :)
The most exciting part of Vienna for my dearest fashion blog followers! I was delaying writing this post for a few days but after seeing all these photos again, I'm ready for the tour :)

Viyana'daki lüks alışveriş alanlarında antikacılara, el yapımı şapka & çanta & eldiven ve benzeri çok kaliteli ürünlere rastlamak mümkün. Ayrıca açık arttırma evinde oldukça gösterişli mücevherleri bulabilirsiniz..
At famous shopping places in Vienna you can come across to antiquarians, hand made hat & bag & glove shops and other high-class products. And I also saw really beautiful jewelleries at auction rooms..

En popüler alışveriş alanlarından Königsallee'de Versace, Akris, Jil Sander, Philip Plein gibi mağazalarda var; Kärtner Straße'de de Forever 21, Humanic, Zara gibi mağazalar. Kısacası mutlaka uğranması gereken yerlerden ;) Onun dışında yine aynı tarzda Mariahilfer Straße tamamen alışverişe adanmış bir cadde. Ara sokaklar girmeyi unutmayın!
First address is Königsallee for the shops like Versace, Akris, Jil Sander, Philip Plein. Second address is Kärtner Straße for the shops like Forever 21, Humanic, Zara. Third address is Mariahilfer Straße, it's a street which only dedicated to shops (and some food). Don't forget to get lost in cross streets!

Daha "hip" mağazalar arayanlara Neubau'yu önerebilirim, daha çok giyim & tasarım ürünleri bulmak mümkün. Hatta gitmişken Mobilya Tasarım Müzesi'ne de uğrayabilirsiniz :) Paralel sokağı Kirchengasse tam anlamıyla tasarım ürünler arayanlar için birer cennet! Vakitsizlikten gidemedim ama siz benim için Bilderbox ve sixxa'ya uğramadan dönmeyin ;)
For "hip" stores the right address is Neubau where you can find fashion & design items. While you are already there, you can check out Furniture Design Museum too :) Its parallel street is Kirchengasse which is a heaven for design-lovers! I couldn't visit Bilderbox and sixxa but you can do it for me ;)

14 Haziran gecesi, yani benim opera seyrettiğim akşam, Kärtner Straße'de Fashion Night vardı. Ama Viyana halkını çook heyecanlandıran bir etkinlik olduğunu söylemem mümkün değil, hatta dürüst olmak gerekirse Viyana modasal bakımdan en harika şehirlerden biri değil.
On June 14 there was Fashion Night at Kärtner Straße. It wasn't an event which excited Wiener a lot, to be honest Vienna isn't the best place for fashion.

Son olarak sanat kitapları ve ünlü ressamlar & tablolarla ilgili hediyelikler arayanlar için müze içindeki ve çevresindeki mağazalara mutlaka uğrayın! Benim favorilerim Albertina ve Kunsthaus Wien'in mağazaları :)
Last of all if you're craving for some art books or items about your favourite painter & painting, you have to check stores in the museums and around the museums! My favourite ones were the stores in Albertina and Kunsthaus Wien :)

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM