La Déesse - L'Art du Parfum

Geçtiğimiz hafta, Nişantaşı'ndaki La Déesse parfümevinin tanıtım etkinliğindeydik. Koku filmini seyrettiğim günden beri parfüm dünyası beni çok etkilemeye başladı. Bu parfümevinin (parfümevi diyorum çünkü samimi bir ortamı var) özelliği dilerseniz kendi parfümünüzü de yaratabiliyor oluşunuz.
Last week I went to La Déesse perfumery at Nişantaşı. After I watched the film "Perfume", world of parfume amazes me more. This perfumery's difference is you can create your own perfume there.

Ayrıca ülkemizde pek bilinmeyen ama parfüm konusunda iddialı markaları da getiriyorlar: Ys Uzac, Robert Piquet, Keiko Mecheri, Miller Harris ve daha fazlası..
Besides you can find some special perfume brands at their store like Ys Uzac, Robert Piquet, Keiko Mecheri, Miller Harris and more..

Eylül'de gelecek Robert Piquet parfümlerin ön gösterimi.
A mini sneak-peek of upcoming Robert Piquet perfumes.

Keiko Mecheri'nin Isles Lointaines kokusuna bayıldım! Detaylı olarak notalarını bilmesem de floral & oryantal olarak tanımlanmış. Her an gidip alabilirim :)
Keiko Mecheri's Isles Lointanes is amazing! I don't about its notes much but it's defined as floral & oriental. I can go back to La Déesse and buy it in any minute :)

 
 O gün tartışmasız ilgi odağı olan marka yaratıcısı Lyn Harris'le de tanıştığımız Miller Harris oldu.
That day's star was Miller Harris, for sure. We also met Lyn Harris, creator of Miller Harris.

Kendisinden öğrendiğimize göre kendisini tanımladığını düşündüğü kokuysa kiremit renkli kutuda stick versiyonunu gördüğünüz "fleur oriental"..
As I learned from her, the perfume which defines her is "fleur oriental" whose stick version I got in that brick-coloured package..

Son söz olarak diyebilirim hem getirdiği farklı markalarla hem de workshop imkanıyla farklı ve tamamen kendilerine özgü bir parfüme sahip olmak isteyenlerin uğraması gereken bir adres!
I can advice this perfumery to the one who wants to smell unique must stop by there to create his/her own perfume or find a not-mainstream perfume!

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM