OUTFIT POST: RED PEPLUM

 

IMG_2570 copy

Hello everyone! How are you doing?
Here’s another outfit post after a long, long time. I feel really bad that I don’t post more outfits, I really should.

This is a combination that I wore on the second night of Dove Fashion.hr. I showed you my red pelum dress in this post, and even though it was planned for another occasion, I decided to wear it that evening. I didn’t want it to be a typical look with dress and stilettos so I added a cap and mom’s vintage leather jacket. I’m crazy for caps as most of the fashion world, I admit, I am guilty. :)

The photos are made by Ana. Ana, thank you so much!


Pozdrav svima!
Evo još jednog outfit posta nakon dugo, dugo vremena.   Žao mi je što ne iskoristim priliku da se više puta fotkam i objavljujem outfit postove, stvarno bih trebala.

Ovo je kombinacija koju sam nosila drugu, za mene prvu večer Dove Fashion.hr-a. Crvenu peplum haljinu već sam pokazala u ovom postu i, iako je bila predviđena za neki drugi event, odluka je ipak pala na reviju. Nisam htjela da bude tipična kombinacija haljine i štikli pa sam dodala šiltericu i mamin vintage kožnjak. Poludjela sam za šiltericama kao i većina fashion svijeta, priznajem, kriva sam. :)

Ostavljam vas da prosudite sami, za fotke je zaslužna Ana. Ana, veliko hvala!:*

 

Antonia

IMG_2566 copyIMG_2577 copyIMG_2578 copyIMG_2571 copyDress: Asos// Jacket: Vintage// Clutch, necklace & cap: H&M// Shoes:JS

 

Find us on:

FACEBOOKBLOGLOVIN’INSTAGRAM

 

 

Photos: Psycho Couture

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM