Mind Blown.

Üçüncü günün son defilesi Londra Moda Haftası'nda da SS13 koleksiyonunu sunan Zeynep Tosun'du. Defileyi izlerken esas parçalarımı baksam, detayların güzelliğine mi hayran kalsam ikilemini yaşadım. Şapkalardan ayakkabılara kadar her bir görünümü çok çok beğendim, kolaj yaparken de seçim yapmak da zorlandım :) Bu IFW'i ilham verici kılan en önemli isim!
Last of show of IFW day 3 was Zeynep Tosun, young and very talented Turkish designer who presented her SS13 collection also at LFW. During the show I was in dilemma between staring at the beauty of main pieces and admiring the uniqueness of details. I loved all to looks - hats to shoes and chose hardly among the photographs, while preparing collages :) The most important name she was for making IFW so inspiring!

Koleksiyon ağırlıklı olarak beyaz, siyah, pudra ve gümüş tonlarındaydı. Hemen her parçayı (saçlar/şapkalardan mule-vari ayakkabılara kadar) süsleyen çiviler ve deri detayları, uçuşan kumaş ve yer yer kendini gösteren dantellerle nefes kesici bir kontrast yaratmıştı.. Koleksiyonun ilham kaynağı olan Anka Kuşu ise kendini desenlerde gösteriyordu. Normalde bu denli yoğun desenleri (sol alt) kıyafette sevmesem de Zeynep Tosun kesinlikle bambaşkaydı, hayran olmamak elde değil ;)
The collection was mainly in white, powder, black and silver tones. Spikes which we see nearly decorating every single piece (incl. hair/hats and mule shoes) and leather details were contrasting with flowing materials and lace details.. And the inspiration of the collection, Phoenix was noticable at the prints. Normally I can't be positive about overdose of prints (left above) Zeynep Tosun is different than others, mind blown ;)

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM