Balancing Silver and Gold

Her birbirine yakıştırılmayan iki renk gibi gümüş ve altın da son trendlerle beraber kullanılmaya başladı.. Benim de gözüm bu görüntüye alışkın değildi, sevmedim, sevemedim taa ki üçüncü gündeki Tuvanam defilesine kadar. Kullanım bakımından çok pratik olmadığını düşündüğümüz için "Fashion Week Şortu" adını taksak da hayran kalarak baktığımız işlemeli şortlardan tutun da bileklik detaylarına kadar koleksiyonda her şey ışıltılı ve göz alıcıydı..
As every inharmonious colour combination, silver and gold are also used together under the influence of latest trends.. At first it was a brand-new rule for me, I didn't / couldn't like it until the Tuvanam show. Everything including those embellished awesome-looking shorts (we named them "FW Shorts") or every single detail like bangles and bracelets were shiny and eye-catching..

Altın & gümüş ikilisinin bebek mavisi ve beyazla dengelenip vamp havadan kurtarılmış olması da koleksiyonu çok sevme nedenlerimden başka biri olabilir sanırım.. İlk kolajdaki şortların yanı sıra bu kolajda hafiften Balmain'e göz kırpan pantolonu da çok beğendim! Moda Haftası boyunca ilk 5'ime giren defilelerden birini sundu Tuvana Büyükçınar, geriye yeni sezonu beklemek kaldı :)
Another reason that I like silver & gold together this time may be that they used with soft shades like baby blue and white.. Besides the shorts on the first collage, the pants on this collage which slightly reminds me Balmain is one of my favourite items! Tuvana Büyükçınar's show is definitely on my top 5, I'm waiting excited for SS :)

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM