IFW Street Style

IFW boyunca çok farklı sokak stillerine denk geldim ama bu defa fotoğraflarını çekmeye çalışmak yerine zihnimin bir köşesine kaydedip bir gün bir kombinde bilinçaltımdan etkilerini göstermelerini beklemeye karar verdim. Ama öyle anlar oldu ki çekmesem olmazdı.. Özellikle defilelerin başlamasını beklerken :)
During IFW I came across many different styles and outfits but instead of capturing them I saved them to my mind to get inspired later on. Still I made few shots while waiting shows to start, just because of boredom :)

Cenk bizi her gün bir başka havalı gözlüğüyle şaşırttı. Daha sonrasında tam bir gözlük tutkunu olduğunu ve 300'den fazla gözlüğü olduğunu öğrendik!
Cenk surprised us with new sunglasses everyday. Later on we found out that he collects sunglasses and owns more than 300 - for now!

Defile arası koşturmacasında, hem de 4 gün boyunca topuklular gezdiğimiz yalan.. FCosmos da gün sonunda düz ayakkabılara geçenlerden ama kim söylemiş düz ayakkabıların topuklular kadar eğlenceli olamayacağını?
In the rush not all of us managed to stand on heels four days long.. FCosmos is also one of us (a.k.a human) but who said flats can't be fun too?

Bu kare de IFW'in son gününden, Avva'nın kapanış partisi öncesi.. Duygu ve artık onunla özdeşleştirdiğim altın ışıltısı :) Bu kareler bilgisayarımdaki 'IFW' klasöründe duracağına blogumda dursun, belki bir parça ilham olsun istedim.. Gelecek Mart'ta görüşmek üzere ^.^
And one last shot from the 4th day of IFW, just before the closing party of Avva.. Duygu and her gold accessories :) I decided to share these photos to inspire you a bit, instead of keeping them in my 'IFW' file on my laptop.. See you next FW time in March ^.^

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM