Müzik Köşesi / Listen Now: Paloma Faith

Yine müzik köşem hafta ortasında teşrif ettiler.. Uzun zamandır yazamamıştım ama yeni bir grup/şarkıcı keşfetmediğimden değil, kimi yazsam karar veremediğimden :) Sonunda birkaç gündür sürekli dinlediğim Paloma Faith hakkında yazmaya karar verdim. Tanışma zamanıı:
Again my listen now post arrived in the middle of the week.. I couldn't write any music posts for a long time but don't think that I couldn't discover any groups or singer, I just couldn't decide, about who I am going to write. Now meet her:

İngiliz asıllı, 26 yaşında. Yani o da Florence Welch-gillerden diyebiliriz :) 2009 yılında "Stone Cold Sober" albümüyle müzik dünyasına giriş yapmış, iyi ki de yapmış.. Çünkü müziğini, sesini ve konserleri/kliplerindeki değişik giyim tarzını ben çok sevdim.
English, 26 years old. It's possible to say that she has same kind of sense of music with Florence Welch :) She entered into music industry with her album "Stone Cold Sober" in 2009, I'm really glad she did.. Because I loved her music, her voice, her style and show at her concerts & video clips.

Modern dans ve tiyatro eğitiminin, burlesk kabaresinde şarkıcı ve bir sihirbazın yanındaki asistan olarak çalışmanın sahne şovunun ve kostümlerinin eşsizliğine çok katkısı olduğunu düşünüyorum..
Ve adı fazlasıyla takma isim gibi dursa da gerçek ismiymiş :D
I think her contemporary dance and theatre education, her job as a singer in a burlesque cabaret, a life model and a magician's assistant influenced her unique style..
And just for information, this is her real name, even it sounds much like a nickname :D

Son olarak favori şarkı kısmı.. Siz "Upside Down"la başlayın, ardından "My Legs are Weak", "Romance is Dead", "Broken Doll" ve "I Just Wait"i dinleyin; sonra sevdiğiniz diğer şarkılarını siz keşfe çıkarsınız ;)
And now time for my favourite songs.. Begin with "Upside Down", then listen"My Legs are Weak", "Romance is Dead", "Broken Doll" and "I Just Wait". After all these if you are interested I'm pretty sure that you'll find out more ;)

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM