Koton'dan Cüneyt Arkın Koleksiyonu

 Perşembe günü Koton'un yeni satışa sunduğu Cüneyt Arkın koleksiyonunun lansmanındaydık. Önce çok keyifli bir sohbetle başladı :) Cüneyt Arkın denince aklımda daha soğuk, sert yapılı biri bekliyordum sanırım; bu kadar sempatik ve eğlenceli olduğunu düşünmemiştim..
On Thursday we were at the launch of Koton's new T-Shirt collection, inspired by one of the most known Turkish actor Cüneyt Arkın. First we spent sometime chatting, I didn't imagine him so friendly and funny until that day :)

N'ayır N'olamaz tişörtü! Koleksiyon sadece erkekler içinmiş ama biz de o kadar kıskandık ve istediğimizi tekrarladık ki, kadınlar için hazırlanmış Cüneyt Arkın tişörtleri bir ay sonra geliyoor ;)
One of t-shirts, on it there is one of his famous saying! Unfortunately the collection was just for men but women t-shirts will come after a month or soo ;)

Mutlu aile tablosu - Cüneyt Arkın, eşi ve oğluyla.
Happy family portrait - Cüneyt Arkın, his wife and son.

Fonda Cüneyt Arkın fotoğraflarından bir kolaj. Alttan ikinci sıra, ortadaki (kareli gömlekle çekilmiş olan) fotoğraf yarışmaya giderken çektirdiği ilk fotoğrafmış. Esas macera daha sonrasında başlıyor zaten..
At the background a collage of his old photos.

 
Vee son olarak bizim fotoğraflarımız! / Last of all our photos!
Sol baştan kızlar / Girls - L to R: Duygu, Moda Motto ve Shopaholic.

Bir de Cüneyt Arkın tişörtüm oldu o günden, giymek için ilham bekliyorum :D
And I got a Cüneyt Arkın t-shirt from that day, I'm waiting for inspiration to wear :D

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM