China Glaze Goin' My Way

Yaklaşık üç haftadır oje postu yapmamışım! Neden öyle oldu bilmiyorum ama bir süredir oje sürmeye üşeniyordum, toplasanız 3 farklı oje sürmüşümdür ve elim hep daha önce size gösterdiğim renklere gitti. Ama bu oje hakkında bir çift laf etmesem olmaz :) 
Oops, I noticed that I didn't write about nail polish I wore for three weeks! Actually I was lazy when it came to lacquering my nails and I chose old colours that I showed you before. But I'm back :)

Biliyorsunuzdur hiç nefret ettiğim renk yoktur ama en en az sevdiğim kahverengidir diyebilirim. İşte bugünkü hikayem, bu kahverengi ojeyi nasıl sevdiğimin hikayesi :D
I don't hate any colour but the one I like less is brown. Today's story is how I loved a brown nail polish :D

Fotoğraflarda çok iyi yansıtmak mümkün değil ama kuvvetli bir güneş ışığının altında içindeki kırmızı & yeşil ışıltıları gördüm. Ayrıca sedefli gibi değil, hiç babaanne işi durmuyor..
Under sunshine you can see red and green shimmer. Not like a grandma colour, looks cool actually ;)

Son olarak Vintage Vixen koleksiyonundan, son iki gündür kendimi vintage parçalar içinde kaybetmemin(ayrı bir post konusu) de büyük etkisi var :)
Last of all it's from Vintage Vixen collection and I'm so influenced by vintage pieces (topic of another post) last two days :)

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM