Müzik Köşesi / Listen Now: Lana Del Rey

Sesinden önce güzelliğinden bahsetmem lazım :) Before her amazing voice, I must say something about her beauty :)

Video Games / Blue Jeans | UK iTunes | US iTunes | Amazon 
Nancy Sinatra'ya çok benzetiliyor, ki bu durumdan memnun. Benim fikrimi sorarsanız çok farklı bir güzelliği var, sanki daha önce dünyaya gelmesi için tasarlanmış ama modern çağlarda kısılı kalmış çocuksu (belki birazcık daha hüzünlü) bir güzellik.
She really looks alike Nancy Sinatra. if you ask me, she ownes a different beauty which meant to be here a few decades ago but stuck in modern times, childish and a bit melancholic.

  
Esas konuya geçecek olursak / If I came to real topic:
Gerçek adı Lizzy Grant ve Brooklyn'li. / Her real name is Lizzy Grant and she is from Brooklyn.
24 yaşında. / 24-years-old.
Yaptığı müziği "hip-hop Nancy Sinatra" olarak tanımlıyor. (türü: indie) / She defines her music "hip-hop Nancy Sinatra" (genre: indie)

Sesini tanımlamam gerekirse benim için geçmişten gelen bir sesi var, anıları canlandıracak türden. Müziğiyle sizi içine alıyor ama bu kadar çocuksu birinden beklemediğiniz kadar kalın. Şarkıları direkt içime işliyor, son bir haftadır sürekli dinliyorum :)
In my opinion she has a voice which is also comes from past, trying to repeat remembrances. You get into song but her voice is deeper than I thought. Her songs are on repeat recently, especially this week long :)

En sevdiklerim / My favourites: Diet Mtn Dew, Kinda Outta Luck, Blue Jeans, Video Games, Oh Say You Can See.
Öyleyse dinleyin! So listen!
Bu şarkı Londra Moda Haftası'nda Christopher Kane ve Emilio de Merino defilelerinde çaldı. Ayrıca Vogue bu kızı çoktan keşfetti. Dikkat yeni bir yıldız parlıyor!
This song is played during Christopher Kane's and Emilio de Merino's show at London Fashion Week. And Vogue already discovered this girl. A new star is "rising"!

bir de vogue'dan okuyun / vogue links:

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM