Kahve & Şemsiye / Coffee n' the Umbrella

Sanırım tam olarak ihtiyacım olan şey bu:
This is the exact thing I need:

Pinned Image

Daha dün bu sorunu yaşadım.. Okul çıkışındaki kahve alıp gelme turlarında ya ıslanıyorum ya da ellerimde bir sürü şey varken dengemi korumaya çalışıyorum :D Tamam kabul, aslında durum bu kadar da trajik değil, yine de böyle bir şemsiye kullanıyor olsam hayat daha kolay olmaz mıydı? -elimizde yanmaz, ne güzel ;)
It's a huge problem to carry my coffee and umbrella together. Either I get wet or try to keep balance :D Ok, maybe it's not so tragic but wouldn't it be much more easier, if we had something like this? - and our hands wouldn't burn ;)

Son birkaç yağmurlu günde şemsiyenin ne kadar şahane bir icat olduğunu düşünüp durdum.. Ama siz şemsiyenin çook eski çağlarda güneşten korunmak için kullanıldığını ve 1750 yılında Jonas Hanway adlı bir adamın ıslanmamak için kullanıp şemsiyelere yepyeni bir boyut kazandırdığını biliyor muydunuz?
Currently I was thinking that the umbrella is one of the wonderful inventions.. But did you know that people actually used umbrella to protect themselves from sun but someday in 1750 a man, named Jonas Hanway, used it in order to stay dry and opened a new page? 

Evet, artık biliyorsunuz ;)
Yes, now you know it ;)


-
Ekleme: Kahvem White Chocolate Mocha :)
Edit: My coffee is White Chocolate Mocha :)

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM