Viikonlopun kuulumisia

Viikonlopun tohinassa jäi ruoka-/liikuntapäivitykset tekemättä.

Perjantaina käytiin leffassa katsomassa Scott Pilgrim vastaan maailma. Ei ollut mitään ennakko-odotuksia ja hyvät vibat jäi. Viihdyttävä ja kekseliäs elokuva. Juoni nyt ei itsessään ollut mistään mahtavimmasta päästä, mutta näyttelikin mielestäni vähän sivuosaa. Ideana oli ikäänkuin videopelin muotoon tehdyt kohtaukset ja taistelut. Ei mennyt rahat hukkaan.

Elokuvaa toki edelsi Hesbuger-reissu, jossa tosin vedin napaani vain kanasalaatin. Mukaan oli kuitenkin sekoitettava se majoneesi, jossa yksistään on joku 600kaloria, hmph.. Illan syömingit menivät sitten suunitelmien mukaan, eli jonkun raejuusto/kurkkumössön taisin ottaa iltapalaksi. Viime yö meni taas töissä, jossa napostelin kanan rintafileen ja puolikkaan Activia-jogurtin. Jostain syystä annoin itselleni luvan herkutella vaalealla kinkku-ceddar kolmioleivällä. Vaaka oli kuitenkin myötä mielinen ja vaappui äsken 54,9 ja tasan 55kg välillä. Otan punnitukseen "aamu"painon unten jälkeen niin, että tulee kaikki punnitukset samassa vaiheessa päivää. Ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta olen kyllä ikionnellinen jos pääsen tuonne 55kg alle! Liikuntoihin on kulunut valitettavan vähän aikaa. Jäin hieman koukkuu siihen Cosmon hömppä-kotijumppaan, pakko myöntää. Se keskittyy lähinnä alavartaloon, mikä on ollut mukavaa, koska lähes koko yläkroppa on ollut melko käyttökelvottomassa kunnossa viime päivinä. Nyt tosin jo parempi.

Painonpudotuksen ohelle päiväohjelmiin ja stressauksen aiheisiin on liittynyt hillitön asunnonetsintä. Asumme Oton kanssa tällä hetkellä ystäväni alivuokralaisina, hänen ollessaan "maailmalla", mutta kotiinpaluu häämöttää, joka luonnollisesti tarkoittaa sitä, että meidän täytyy muuttaa pois. Aikaa on onneksi vielä muutama kuukausi, mutta halunutlaiset asunnot tuntuvat taas olevan joko kiven alla tai syntisen kalliita. Muuten muutto jännittää kyllä ja odotan sitä kovasti. Mukava päästä järjestelemään ja sisustamaan (jaa millä rahalla) uutta asunto. Tarkoitus olisi myös päästä hieman parempien kulkuyhteyksien ja palveluiden ääreen.

Etelänlomaan on enää viikko aikaa, wupii!


Ps. Tuo Scott Pilgrim onkin näköjään alunperin sarjakuva. Aina sitä oppii uutta.

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM