Vaatekaappi

Päätin kirjoittaa seuraavaksi aiheesta joka on kovasti sydäntäni lähellä. Nimittäin vaatteet. Rakastan vaatteita ja shoppailua. Kukkaroni taas ei niinkään. Viime kuukausina olen tukenut lähi-kauppakeskukseni liikkeitä aivan liikaa ja lähes yhtä paljon erinäisiä nettikauppoja. Tässä kuussa olenkin päättänyt pitää säästökuuria, saapa nähdä miten tuo sujuu.

Pukeutujana sinällään en ole mitekään kovin erikoinen, yksi syy siihen miksi en mitään päivän asuja sun muuta aio täällä esitellä. Niissä ei vaa ole mitään ihmeempää nähtävää. Kaapin sisältö koostuu farkkulegginsseistä, muutamasta hassusta parista "oikeita farkkuja", pitkiä paitoja, toppeja, villapaitoja, neuleita.. Laikoille päiville, kuten tänään löytyy college-housuja, huppareita... olen pitkään ollut hyvin tummaan pukeutuva ja kesällä otinkin tarkoituksella tavoitteeksi tuoda hieman väriä kaappiini. Onnistuinkin hyvin ja pitkään aikaan ei ole päälläni näkynyt koko mustaa asua. Mainittakoon, että hiukseni ovat pikimustat, joten mustilla vaatteilla kokonaisuus on todella synkkä.

Tyypillinen ja tällä hetkellä suosituin asukokonaisuus lienee mustat legginssit tai farkkulegginssit, valkoinen pitkä toppi ja harmaa pitkä neule.

Muita suosikkeja ovat pitkä, punainen H&M ruutupaita, harmaa, pitkä, pitkähihainen ja mustat tekonahkalegginssit. Kovassa käytössä on myös ollut nelly.comista juuri saapunut mustavalko-raidallinen edestä avoin paita.

Shoppausintoni yleensä kohdistuu ainoastaan vaatteisiin. Kuten monet muut, minä en ole koskaan hurahtanut laukkuihin tai kenkiin. Kasseja löytyy tasan kaksi, iso ja pieni, molemmat mustia, jotta sopisivat edes joten kuten, mitä päälläni sitten sattuukana olemaan. Kenkiä on kyllä muutaman, mutta aina jalkaan tuntuvat eksyvän ne tutut ja turvalliset mustat Converset. Jalkani ovat todella pienet, mikä hankaloittaa suuresti esimerkiksi korkkareiden ostoa. Kantapään taakse jää aina tilaa, vaikka kuinka olisivat koko 35.

Myöskään hattuja tai pipoja en harrasta, koska olen vakaasti sitä mieltä, että pääni on kummallisen muotoinen ja tarvitsen ison tukan peittämäään sitä,

Suosikkibloggajieni tyyleistä pidän ehdottomasti eniten No Fashion Victimsin Emmin. Se on omaani lähinnä ja saan häneltä paljon ideoita ja inspiksiä.  

Tässä vähän ideaa siis minun tyylistäni! Aiheeseen ja sen vierelle tulen varmasti palailemaan useasti. Viimeistöön kun shoppausvieroitusoireet iskevät.

Ps. Jos minun vaatekaappini joskus on yhtä siisti, kuin tuossa ensimmäisessä kuvassa niin.. hmm.. no se ei todennäköisesti enää ole minun vaatekaappini.

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM