Bye bye, fat me!


Lyön heti perään sitten ensimmäisen varsinaisen postauksen. Kuten tuossa avauksessa jo kerroinkin, on elämäni hallitsevin aihe tällä hetkellä painonpudotus. Operaatio on ollut vireillä käytännössä jo koko vuoden, mutta vasta nyt alkaa tuntua, että olen vihdoin saanut itseäni niskasta kiinni. Vastahan tässä ollaan pari viikkoa ehditty toden teolla touhuta, mutta meininki on aivan eri kuin aikasemmilla yrityksillä, jotka ovat lopultapäätyneet täydelliseen repsahtamiseen. Heti alusta minulle oli selvää,että millekkään näännytysdietille en rupea. Vähillä kaloreilla ja erityisesti hiilareilla pyrin kyllä porskuttamaan, mutten en edes yritä olla esimerkiksi kokonaan syömättä tai painelemalla yhdellä omenalla. Syömättä ei jaksa liikkua eikä lihas kasva. En pidä luurankoa muistuttavan laihasta "poikakropasta" vaan tahtoisin lihaksikkaan, mutta silti naisellisen vartalon.




Tässä olisi sitä unelmakroppaa, Allison Stokke

Kovan työputken takia liikkumiset ovat jääneet kotona suoritettuun käsipaino- ja kahvakuulatreeniit ja satunnaisiin lenkkeihin. Parempi sekin tietysti kuin ei mitään, mutta kyllä olen iloinen kun vapaat vihdoin koittavat ja pääsen kesälomien ja syysflunssien jälkeen vihdoin palaamaan kuntonyrkkeilyn ja -kickboxingin pariin. Liikunta on parhaimmillaan silloin kun se ei tunnu pakkopullalta ja tunnin hikoilu tuntuu hujahtavan hetkessä. Minulle nämä ovat olleet sellaista. Avomies on kova harrastamaan kamppailulajeja ja yhteisillä slaireissuilla houkutteli minut kanssaan tatamille "vähän vaan nyrkkeilemään" ja "ihan hetkeksi painivastukseksi". Tässä sitä sitten ollaan. Muihin lajeihin ei ole tullut ihan virallisilla tunneilla perehdyttyä, mutta avopuoliso (jota kutsuttakoon tästä eteenpäin Otoksi) kyllä käynyt läpi brasilian jujutsun ja vapaaottelun alkeet moneen otteeseen. 






Tänään syöty (olen yövuorossa);
  • n 200g hunajamarinoitua broileria
  • raejuustoa
  • kurkkua
  • tujaus salaatinkastiketta

Ei paha, olen tyytyväinen. Tarkoitus olisi vielä vetää pari kananmunaa ja mandariini. Mahdollisesti vielä jotain "iltapalaa", mahdollisesti ruisleivän muodossa, jahka kotiin pääsen.

Tänään liikuttu;

  • 2x60 omanpainonkyykkyä
  • 3x40  koukistaja-ylöstyöntö "sarjaa" 4kg käsipainoilla
  • 50 istumaannousua
  • 50 (en osaa nimetä liikettä, mutta alavatsaa)
  • 2x5 molemmille käsille, liikettä jota en osaa nimetä
  • 2x10 ja sama eteen päin
  • 2x10 olisiko ojentajia?
Pahoittelut puutteellisesta sanavarastostani. Tuolla ensimmäisellä nimeämättömällä liikkeellä nosta siis painon käsi suorana sivulle päin ja kämmen lattiaa kohden ja sama eteenpäin. Kyseessä siis ihan perusliike, en tiedä miksi kutsua. Jälkimmäisessä taas käytän yhtä 4kilon painoa, nostelen sitä ikäänkuin selkäni takana, kyynärpäät kohti kattoa. 

Kiitän ja kumarran tältä erää, palataan asiaan huomenna!

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM