Hullut päivät

Tämä päivä mennyt väsymyksen aiheuttamassa horroksessa. Lupasin lähteä ystäväni kanssa Stockmannille, minun mittapuullani, todella aikaisin. Itselläni on tällä hetkellä käynnissä säästökuuri viikon päässä häämöttävän etelänloman ja ihan yleisen tuhlailuni takia. Hulluilta päiviltä jäi kuitenkin käteen musta toppi, Osiksen mielettömän hyvä lakka ja Aussien hiusten 3 minuutinen tehohoito, jota olen halunnut testata jo pitkään. Lisäksi pari muuta pikku juttua.

Shoppailureissu vei minut tietysti ulos syömään, ärrgh. Heitin naaman pihvin ja uuniperunan, eli ei ihan överiksi mennyt. Paino alkaa mukavasti jäädä 55,5 alle vaikka illallakin punnitsisi, wipii. Mielettömän kannustavaa huomata, että kaikki ruokien miettiminen ja rehkiminen ei ole aivan turhasta. Vähän tosin hirvittää tuo lähestyvä lomamatka. Olen antanut itselleni luvan syödä ja juoda rauhassa, rajansa toki kaikella. Tiedossa kuitenkin vaeltelua ja ratsastusta. Toivoitavasti en täräytä heti takaisin sinne 57kg mistä alunperin lähdin liikkeelle. Käskin Oton pitää huolto siitä, että palaan loman jälkeen välittömästi ruotuun.

Yläselkä ja hartiat julmetin kipeät eilisestä nyrkkeilystä. No tämä ilta vierähtää taas televiosion ja kotipainojen ääressä.

Tänään syöty;
  • Naudanlihapihvi 
  • Uuniperuna

Liikuttu;
  • 2h shoppailu ;D
 



Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM