Kauneus on katsojan silmissä

Nerokkaiden otsikoiden voittokulku senkun jatkuu. Jätettäköön tuo sivuseikaksi. Nyt kun nuo hiusasiat tuli käsiteltyä, ajattelin kertoa omista mieltymyksistäni ja kauneusihanteistani ylipäänsä. Otettakoon myös itsetuntobuustina, tarkoitus olisi nimittäin käydä myös läpi oman ulkonäköni plussia.

Olen todella lyhyt, pieni kätinen/jalkainen/piirteinen/nenäinen ja toivottavasti vielä joku päivä mahainenkin. Pidän näitä siis positiivisina piirteinä. Pieni on kaunista. Pituutta voisin hiukan ottaa lisää, mutta harvemmin tästäkään pituudesta on haittaa ollut. Olen täysin babyface ja tämä yhdistettynä pituuteeni näytän noin 15-vuotiaalta ja näytän henkilöllisyystodistusta kaupan kassalla, alkossa, baarissa, joka paikassa varmasti vielä kolmevitosena. Silloin tosin olen arviosta varmasti mielettömän tyytyväinen. En todellakaan ymmärrä mikä ihmeen ongelma monilla, etenkin nuorilla, tuntuu niiden henkkareiden vilautuksessa olevan. Kröhöm. Palataksemme aiheeseen. Silmiini minulla on myös hienoinen viha-rakkaus-suhde. Nekin ovat nimittäin pienet. Joskin hausat mantelin malliset. Minulta kysytään usein olenko täysin suomalainen. Kyllä, aivan täysin.

Rakastan persoonallisia siroja, keijumaisia kasvoja, suuria silmiä ja naisellista, hoikkaa kroppaa. Tissit ja takapuoli pitää olla, muttei ylimääräisiä vatsaröllyköitä. Tarkennan vielä, että kyse tosiaan on omista kauneusihanteistani. Tietenkään kenenkään ei "pidä" olla yhtään mitään, mutta minä itse en pidä kauniina ylimääräisiä makkaroita, enkä voi olla tyytyväinen omaan kroppaani niin kauan kun niitä kannan. Kunhan terveellisyyden rajoissa pysytään, jokainen voi olla tyytyväinen itseensä sellaisena kuin on, totta kai! Se ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että joku toinen, esimerkiksi minä, ei pidä hänen muodoistaan sellaisena. Jokaisesta itsestä sitten kiinni antaako asian häiritä.

Länttään loppuun kasan omasta mielestäni kauneimpia naisia, joita tiedän:


Christina Ricci


Katy Perry


Mary Elizabeth Winstead
Shannyn Sossamon

Onhan noita vaikka millä mitoin, mutta jos ihan kasvojen kauneudesta puhutaan, niin kyllä nämä neidit menevät hujauksella kärkijoukkoihin!


Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM