Young, Wild and Free

Neon ve cut-off tişörtler benim için her zaman gençliğe ait olması gereken bir detay.. Bu sefer canım enerjik ve dinamik bir kombin yaratmak istedi :) Fonda bu şarkıyı açın, moda girince umarım siz de kombinimi seversiniz ;)
For me neon and cut off shirts are really belongs to teenage style.. This time I want to wear an energic and dinamic outfit :) Start to listen this song and after you're in the mood, hope you'll like my outfit ;)


 
Aynı fotoğraf gibi dursalar da minicik bir nüans farkı var.. Renkleri o kadar güzel yansıtmış ki!
 Not the same photo! There is a mini difference actually, loved both because of the colours..

700 km öteden görülecek potansiyele sahip bilekliğim aslında kat kat dolanmış bir kemerden başka bir şey değil.. Bir de bu çantamın markası Mandarina Duck'ı duymamış olabilirsiniz ama bence bir an önce duyun ;) Hem kullanışlı, İtalyan derisinden tasarımları ve kalitesine göre ulaşılabilir fiyatları dikkate değer..
My bracelet which you're able to see from 700 miles away is nothing else than a belt worn in layers.. And highly recommend you to watch out Mandarina Duck's designs which are functional, has good quality with Italian leather and affordable prices for its quality ;)

Atlet / Top: Primark (new)
Jeans: Koton
Babet / Ballerinas: New Look
Çanta / Bag: Mandarina Duck
Kemer (bileklik olarak kullanıldı) / Belt (used as bracelet): Mango

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM