News: Instagram Camera

Blogun adından da belli olduğu üzere yenilikleri takip etmeyi pek bir seviyorum :) İnstagram uygulamasından sonra sırada İnstagram'ın kamerası var! 
As you can already see from my blog name, I love catching up to new things :) After Instagram application, hopefully Instagram camera will be also launched!

 İtalyan firması Socialmatic'in İnstagram kamerasının özellikleri arasında 16 GB hafıza, iki farklı lens ve çeşit çeşit filtreler ayrıca çekilen fotoğrafları anında basmak için dahili bir printer.. Polaroid makinelerin bluetooth & wifi bağlantılı olanları diyebiliriz ;)
The Instagram Camera project of an Italian brand Socialmatic includes 16 GB memory, two different lenses, many filters and an inner printer to print all the photos instantly.. We can say new generation Polaroids with bluetooth & wifi for them ;)

Ayrıca basılan fotoğrafların üstüne notlar almak ve arkasındaki yapışkan bandı çıkartınca post-it olarak kullanmak mümkün. Tüm bu süreç boyunca İnstagram tabi ki sosyal medyayla olan bağlantısını koparmayacak! Herkesin makinesiyle beraber gelen özel bir kodu olacak ve diğer İnstagram kamera kullanıcıları birbirlerini takip edebilecek..
Besides you can take notes on the photos or just use them as pos-its. Throughout this process the connection between Instagram and social media won't be broken. Every camera will be come with a personal code, so everybody can follow each other..

Proje sadece tasarım aşamasında, şimdilik gerçek olmasını dilemekle yetiniyorum :)
The project isn't absolute yet, I can just hope that it'll become true )

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM