FAIR PLAY

Biliyorsunuz bu yaz Londra, Yaz Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak. Ben de Yaz Olimpiyatları'ndan aldığım ilhamla tasarladığım parçaları size de göstermek istedim.
As you know this year Summer Olympics will take place at London. And I wanted to show my designs inspired by Summer Olympics.

Koleksiyonu tasarlarken blog dünyasından ve bloggerlardan ilham aldım. Bugün bedava ürün ya da reklamdan kazanılacak bir miktar para için bloggerlar arasında hileli bir yarış olmasa? Sadece paylaşmak, paylaşmanın zevki için paylaşsak nasıl olurdu diye düşündüm ve gerisi geldi :)
Besides olympics, my supportive inspiration source was blogosphere. Today many of the bloggers are in an unfair competition to earn more money from their ads or get more freebies. What if we could go back to old days when we shared just to enjoy?

Aslında tam bir koleksiyon demek mümkün değil bu çalışmalara. Ne tasarlasam diye plan yaparken bloggerların stilini düşündüm: Her kombinde farklı birer karakter. DIY tarzda takılar, parlak renkler, eğlenceli tasarımlar, günlük parçalar ve daha fazlası..
Actually this isn't a whole collection. I thought about bloggers' style, while I was trying to design: A new person in every single outfit. DIY-alike accessories, bright colours, unique designs, basic items and more..

Bu projeyi anlatırken açıklamayı en sevdiğim kısım! Normalde üstünde adlarının, ülkelerinin ve numaralarının yazdığı koşucuların atletlerini bilirsiniz. Bu da onun blogger versiyonu ;) Blog adı - Ülke - Takipçi sayısı.
My favourite part by explaining my project! Normally on top of athletes there is their name, country and number but on my blogger version there is blog name, country and follower number ;)

Fonda gördüğünüz fotoğraflar 40, 50 ve 60'lı yılların olimpiyatlarında çekilmiş fotoğraflar. Moda için daimi bir ilham kaynağı olan eski dönemleri es geçemedim.
At the background you can see old olympic photos from 40s, 50s and 60s. I couldn't leave the style in the past which inspires fashion world constantly.

Her şey bloggerlara göre olunca yarışma kategorileri de bloggerlara uygun olmalıydı ;) Best Pose'dan tutun da Special Bloglovin Award'a kadar pek çok yeni kategori yarattım.
While everything was special for bloggers than competition categories should also be special for them ;) I created many categories like Best Pose, Special Bloglovin Award etc.

Fikrimden hala vazgeçmiş değilim, her ne kadar zor olsa da blog dünyasında Fair Play istiyorum! :D
I'm still at the back of my idea, even it's nearly impossible I want Fair Play in blogosphere! :D

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM