Vienna Fashion Week Day 2

 Defile programı her geçen gün sıklaşıyor, 2. günde 7 defile ve gösterime sunulmayı bekleyen 14 koleksiyon vardı. Yine favorilerimi yazmaya devam ediyorum. İlk defilede Amateur, deva la vie, Angel of Pleasure'un tasarımları vardı, hiçbiri kötü olmasa da ciddi anlamda etkilendiğimi söyleyemem. Ardından Mariella Morgana, sonraki defilede de Lucja Wojtala, Damien Konieczny ve Studio B3 koleksiyonlarını sundu. Lucja Wojtala'nın rengarenk koleksiyonunu çok sevdim doğru ama ardından gelen Callisti'den böylesine bir koleksiyon beklemiyordum!
The runway schedule is getting tighter, there was 14 collections on 2. day waiting to be presented on the 7 shows. I keep writing about my favourite ones again. At the first show we saw Amateur, deva la vie, Angel of Pleasure's collections. Then Mariella Morgana and Lucja Wojtala, Damien Konieczny & Studio B3 shows came up. Except Lucja Wojtala, I didn't like them much. But Callisti surprised me with an amazing collection!

Türkiye'nin Simay Bülbül'ü neyse Callisti de burada o.. Deriyle harikalar yarattığı parçaların içinden ben en çok vücut kemerlerini beğendim. Gözlerde koyu smokey makyaj, dudaklardaysa kırmızıya çalan tonlar vardı.
Callisti is like Turkey's Simay Bülbül.. My favourite items were body belts. To create a fierce look, eyes were smokey and lips were red or reddish.

Callisti'den sonraki defilede 4 Taylandlı tasarımcı son koleksiyonlarını sundu. İlk iki koleksiyon (Pisces & Sane of Molly) daha çok neon aksesuarlarla tamamlanmış pastel kombinlerden oluşurken Mosstories'in renkleri cesurca birarada kullanmasını ve aksesuarlarını sevdim :)
After Callisti, 4 Thailander designer presented their latest collections. The first two (Pisces & Sane of Molly) were more based on pastel looks, combined with neon accessories. But I loved the way Mosstories plays  has fun with colours and accessories :)

Diğer bir Tayland markası Wonder Anatomie'yse anatomi, iskelet, omurga yapısı gibi beklenmedik bir kaynaktan ilham alıyordu.. Tüm Taylandlı tasarımcılar 'unique' parçalar yaratmış olsalar da bu ikili favorim oldu ;)
Other Thailander brand, Wonder Anatomie's source of inspiration was interesting. Anatomy, skeletion and spines.. I must admit that all the Thailander designers created very unique looks but these two are my favourites ;)

 Ardından gelen Mark & Julia kıyafetlerle sunulan Andy Wolf Eyewear koleksiyonun şovu müthiş, gözlükler de çok güzel olsa da tamamen sevemedim. Günün son defilesi Swatch sponsorluğundaki Manufaktur Herzblut iyi anlamda creepy bir koleksiyon sundu.
Right after that we saw Andy Wolf Eyewear with Mark & Julia clothes. Show (DJ & Music) and eyewear were great but didn't like the clothes much. Last show of the day was Manufaktur Herzblut by Swatch presented a creepy collection (in a good way).

Sadece ders esnasında sıkıntıdan çizdiğim kan damlayan kolye tasarımını benden önce hayata geçirmiş olmasına biraz bozulmuş olabilirim.. Makyaj vampirimsi bir görüntü yaratmak için smokey gözler + gözaltlarına kızıl fardan ibaretti. Üçüncü gün için de beklemede kalın..
But the fact that he made my idea of blood-dripping-necklace came true before me was just sad.. To create a vampire-look all the make-up was smokey eyes + red shadow under the eyes. Stay tuned for third day..

*Fotoğraflar tarafımdan çekilmiştir, izinsiz kullanmayın. / All the photos are taken by me, don't use without permisssion.

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM