Sneakerness Vienna '12

Viyana fotoğraflarının sonuna yaklaşırken yazıların aralıklarını giderek arttırıyorum, sanki Viyana'yla bir parça bağlantım kalacakmış gibi.. Haftasonu geldi, haftasonu benim için rahatlık & eğlence demek, olabilecek en iyi ayakkabı seçimi de sneakers şüphesiz! Viyana'daki son tam günüm 16 Eylül'de Media Opera'da gerçekleşen dev sneaker fuarına bir bakalım, gözlerimiz şenlensin. Ne dersiniz? :)
While I'm getting closer to the end of Vienna photos, I try to write about them much later, like there'll a connection left between me and Vienna.. Now it's weekend, for its meaning is chilling up & having fun, in other words time to put your sneakers on! On my last full day in Vienna September 16th, I catched up Sneakerness which took place in Media Opera. Who wants some eye candy? :)

Sneakerness'da çok popüler markalardan tutun da elle boyanmış, lüks sneakers markalarına, vintage sneakerslara kadar birçok seçenek birarada. Almak, satmak ya da sadece bakmak mümkün.. Eğer gitme şansınız varsa yılın başka zamanlarında Köln, Amsterdam ve Zürih'de de gerçekleşiyor. 
At Sneakerness you can find nearly everything from the most populer sneaker brands to hand painted, vintage sneakers. It happens to buy and sell, even you aren't going to buy anything still nice to look around.. If you have any chance to visit there is also Sneakerness in Cologne, Amsterdam and Zurich at different times of year.

Kişiselleştirilmiş Onitsuka Tiger'lar / Customized Onitsuka Tiger's

İşte giderken almayı kafama koyduğum Supra'lar! Ne yazık ki satışı yoktu, kavuşmamız başka bahara kaldı artık :( Sadece online satışı ve NY & Paris mağazaları varmış. Meraklılarına duyrulur ;)
Supra's which I planned about getting a pair there but learned that they weren't for sale! There is an e-store and stores in NY & Paris which means I need to wait a while to get the pair I want :(

Puma Sneakerlar & Ayakkabı Boyacısı Tezgahı :) / Puma Sneakers & Bootblack Stand

Sneakerness'ta sadece spor ayakkabılar & sneakerlar yoktu tabi ki. Sneakerları giydiğiniz de basketbol formaları, takımlara ait şapkalar, sırt çantaları gibi tamamlayıcı detayları da bulmak mümkün. Bunun dışında Common People mağazasının standı (muhtemel hipster ziyaretçiler için) da vardı. 
There wasn't only sneakers there, also few things to complete your sneaker look like basketball jerseys, hats of some teams, backpacks etc. Besides there was also few stands of famous clothing stores like Common People (looks like it's for hipster visitors).

El boyaması sneakerlar / Hand-painted sneakers

   
Fazlasıyla hoşuma giden standlardan biri sneakerları duvara hikayeleriyle birlikte asan Sneakerpedia oldu. Üst soldaki çift en sevilenmiş; bir sneaker fuarında bu çifti görmüş, fiyatı da uygunmuş ama dolaşıp dönmek istemiş. Daha sonra başka bir standda bu ayakkabılara bakan başka biri olduğunu görüp duruma müdahele etmiş ve almış :)
I love the wall of Sneakerpedia, sneakers hanging on the wall with their stories. For instance the one on up-left is the most-loved; he saw the pair at a sneakers-tradefair for a reasonable price but decided to look around and come back. While looking around he sees another man looking to them and interfered it and got them :)

Steffl standındaki güzellikler! / Beauties from Steffl stand!

Bir göz banyosunun daha sonuna geldik :P Tüm bunların yanı sıra sadece sneaker konulu dergiler var, ki fuardan edinme şansım oldu; küçük şeyler ama güzel hareketler bunlar. Döndüğümde eksikliğini hissettiğim şeyler de bu tür ufak tefek güzellikler oldu.. Kim bilir belki başka bir şehirdeki başka bir Sneakerness'ta yeniden bu kadar çok sneakerla yollarım kesişir ^^
End of another eyebath :P Besides all these sneakers I was also able to get some magazines just about sneakers, little things I admit but littlest things make the difference.. Hope I meet with this-crazy amount of sneakers at another Sneakerness - maybe in another city ^^

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM