SUMMER 2012: STYLISH ON BICYCLES

 

purpleemoon

I'm sure some will agree with me that best summer accessories are bicycles. Fashionistas have been totally crazy about this modes of transportation, so bike soon became a "must have".

You must admit that the girls look great riding them, but we all know that this is not the only purpose of a bicycle! I also have one, it's red with cute  basket...I ride it during warmer days in Zagreb. Right now I'm enjoying my summer in my hometown, Krk but I'm looking forward to fall!

Do you have one?


Mislim da će se mnogi složiti sa mnom kako je najbolji accessories ovoga ljeta bicikl. Fashionistice su totalno poludjele za ovim prijevoznim sredstvom, pa je bicikl uskoro postao "must have" što je meni izuzetno drago! Morate priznati da djevojke odlično izgledaju na njima, ali ne samo to-znamo da to nije jedina svrha bicikla. Ja također imam svoj primjerak crvenog bicikla sa košaricom koji vozim kada se pojave topliji dani u Zagrebu, ali nažalost preko ljeta i nije u nekoj uporabi jer sam na Krku. Tako da jedva čekam jesen i povratak na kotače!

Pusa svima!

 

Antonia

 

 

babaconcordebike

8

hannelibike

9

14

7

15

11

13

12

Adorable…isn’t it? :)

weheartit,com

Find us on:

FACEBOOKBLOGLOVIN’

 

 

Photos by: pinterest.com, jakandjil.com, weheartit.com

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM