Şeymel Vintage Garage Sale

Son zamanlarda vintage parçalar yavaş yavaş benim de kalbimi çalmaya başlamıştı, favorilerimin 60 & 70 & 80'ler olduğunu daha önceki yazılarımdan bilirsiniz :) Adını çok duymama rağmen, hiç gitme fırsatı bulamadığım Şeymel'de bugün ve bu haftasonu boyunca devam edecek bir garage-sale olduğunu duyunca kaçırmadım ama! Ne aldığımı açık açık göstermiyorum çünkü sürpriz olması daha güzel olacak.. Bol payetli ve 80'lerden diyeyim, gerisini merak edin ;)
Lately I was into vintage pieces, the ones who have read my posts can know that I love 60 & 70 and 80s :) Although I heard a lot about a vintage shop named Şeymel in Istanbul, didn't have the chance to visit. Then I saw that there is going to be a garage-sale for three days! I'm not going to show what I got clearly, it's better when it's a surprise.. Just full of sequins and from 80's ;)
-
Haftasonu uğramak isteyenler için yol tarifi: İstiklal Mac'in karşısından girin, biraz ilerledikten sonra başka mağazaları da göreceğiniz Anabala Han var. Tam girişte Şeymel'i bulabilirsiniz, garage-sale ise bir üst katında yapılıyor..

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM