Party All Night!

"Arm party" trendini her yerde görmek, duymak, okumaktan sıkılınca yüzüklerimi ortaya döktüm. Ben bundan sonra parmaklarımı doldurarak yola devam edeceğim :) Biraz değişiklik iyidir, değil mi? (Yüzüklerin çizim adamım için bir arm party olması ironik.)
I had enough of  hearing, trying and reading all about "arm party". I needed a change which made me think about my precious rings. I think from now on I'll fill my fingers instead of arms :) A bit of change can't be bad, can it? (Irony of my rings fill up drawing-man's arms.)

Tüm şiddetiyle yağan yağmur yüzünden bu geceki planlarınız iptal olduysa (bkz. ben), siz de kendi partinizi düzenleyin! Küçüklüğümden beri aksesuar alışverişi yaptığım için sonsuz sayıdaki yüzükten minik bir seçme ;) Merak edenler için çoğu Topshop ve Accessorize'dan, arada hatırlamadığım mağazalar ve sokaktan aldıklarım da var..
If there is a change of plans today (there was for me, because of the rain), do your own party! Here is a sneak peek of my rings, bought in last 10 years - since my childhood ;) I got most of them from Topshop and Accessorize but there is few which I got from streets or some stores that I can't remember..

Comments

Popular posts from this blog

BALLET INSPIRED

Megan Fox Wallpapers

FAHION IMPERATIVE NOW ON INSTAGRAM